De Vergulde Hand op YouTube

Op Youtube kwamen we diverse reviews / tutorials tegen waarin De Vergulde Hand producten centraal stonden: in het Engels welteverstaan! Dit vonden we zo bijzonder, dat we dit graag met jullie willen delen.

Scheertablet tutorial en review

Deze Engelse vlogger testte onze De Vergulde Hand scheertablet. Deze tablet is een uniek scheerproduct, dat zeker wat meer informatie nodig heeft. De scheertablet is hard, je moet echt de tijd nemen (ongeveer 30 seconden) voordat je aan de slag kunt. Je maakt je scheerkwast nat met water, en vervolgens wrijf je over de scheertablet. Er ontstaat een zacht en rijk scheerschuim, waar je je heerlijk mee kunt scheren. Deze heerlijke scheerzeep is rijk aan schuim, door het grondig inzepen met de kwast wordt de huid en de baardharen gestimuleerd. Het resultaat van het scheren met de Vergulde Hand scheerschuim is dan ook voelbaar en zichtbaar beter. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Kijk snel het filmpje en ontdek wat deze vlogger van onze scheertablet vindt!

Scheerstaaf tutorial en review 

Nog een vlog over De Vergulde Hand, ditmaal vanuit de Verenigde Staten! In deze video wordt onze scheerstaaf getest. Een uniek scheerproduct, dat je direct op je gezicht gebruikt om de huid in te zepen. Na een laagje aangebracht te hebben gebruik je een scheerkwast om het in te wrijven, om zo meer schuim te creëren en de baardharen te stimuleren. Dit maakt het scheren makkelijker en zorgt voor een gladder resultaat. Bekijk snel het filmpje en ontdek wat deze vlogger van onze scheerstaaf vindt.